Werken op een Nederlandse boerderij dankzij een uitgebreid netwerk

Published by: 0

Op zoek naar een uitdagende baan? Dan is werken op een melkveehouderij iets voor jou. Als medewerker in de melkveehouderij moet je een passie hebben voor dieren. Schapen, geiten en dieren geven allemaal melk, waar bijvoorbeeld de heerlijkste zuivel, kaas en boter van wordt gemaakt. Als medewerker in de melkveehouderij is het aan jou de taak om de dieren op de best mogelijke manier te melken. Om als Poolse werknemer te werken op een Nederlandse boerderij heb je hier echter wel al wat ervaring voor nodig. Een specialist als Sterwerk helpt je bij het vinden van een baan op zo’n boerderij. Door het uitgebreide netwerk en het goed kunnen inschatten van wat jij kunt, weet je zeker dat je met deze specialist een geschikte baan vindt.

Kies hoe jij wilt werken op een Nederlandse boerderij

Werken op de boerderij staat garant voor een veelzijdige baan. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ben jij afkomstig uit Polen en wil je graag in Nederland aan de slag? Dat kan op veel verschillende plekken. Als je echt van de natuur en van dieren houdt is het werken op een Nederlandse boerderij echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Kies voor het opvoeden van lammetjes, totdat ze instaat zijn om zelf te drinken of ga voor een baan als melker. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van allerlei koeien, schapen en geiten. Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Stuur dan direct je gegevens, je cv en je motivatie naar de specialisten van Sterwerk. Zij hebben een uitgebreid netwerk, spreken vloeiend Pools en zoeken de perfecte Nederlandse boerderij waar jij kunt werken.

Als Poolse werknemer werken op een Nederlandse boerderij

Woon jij al een tijdje in Nederland en wil je werken op een Nederlandse boerderij? Of woon je nog in Polen, maar ben je van plan om naar Nederland te komen en wil je direct aan de slag? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Dit bedrijf heeft precies de juiste kennis in huis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent tijdens deze functie verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.