Apitarragona
Image default
Finance

Developer in de blockchain (open-source) technologie van Ethereum

Ervaring in een back-end ontwikkelaar rol is van vitaal belang en samen met sterke back-end capaciteiten, vrijwel alle blockchain-ontwikkelaars op zijn minst de basis van cryptografie hebben. Kennis over cryptografie is dus een zeer belangrijk punt omdat het een grote rol speelt in de blockchain wereld. Het ontwikkelen van je eigen cryptocurrency is mogelijk met cryptovaluta zoals Ethereum. Personen die al over bepaalde vaardigheden voor softwaregroei beschikken, vinden het niet uitdagend om de cryptografische protocollen te leren die nodig zijn voor het blockchain-programma.

Een smart contract helpt bij het veiligstellen van de volledige overeenkomst tussen twee partijen. In het grote schema van de meerderheid van de blockchain vormt het smart contract zelf een uiterst klein deel van de code en de functionaliteit ervan.

Waar is een Smart Contract van Ethereum goed voor?

Een korte uitleg over Smart Contracts: Smart contracten maken gebruik van blockchain-technologie die een veilige transactie tussen beide of meer partijen mogelijk maakt. 

Gratis transacties zijn onmogelijk voor het Ethereum-netwerk omdat het onmiddellijk overspoeld zal worden door miljoenen volledig gratis transacties. Nou, dan wordt de meest recente transactie niet uitgevoerd. Er zijn veel mensen in de buurt die niet in staat zijn om een ​​conventionele online transactie uit te voeren, maar die een transactie kunnen uitvoeren met bitcoin. Het grote nadeel van de Bitcoin is dat deze moeite heeft met het schalen van onderlinge transacties, zo moet je al een paar uur wachten totdat een transactie is verwerkt. Met Ethereum is dat niet het geval, nadat dit probleem voor Bitcoin naar buiten werd gebracht, zakte de koers onmiddelijk. De waarde van Ethereum ging echter wel veel sneller omhoog.

Bekijk ook: meer informatie over Ethereum

Beginnen met Ethereum, het is niet te laat.

Het systeem beoordeelt verschillende advertentienetwerken waardoor ze worden gecompenseerd om met elkaar te concurreren. De technologie verschuift niet alleen de manier waarop we het web gebruiken, maar het is ook een revolutie in de wereldwijde economie. Blockchain-technologie zou eveneens dure intermediaire vergoedingen elimineren die een last zijn geworden voor individuen en bedrijven, met name in de geldovermakingsruimte.