Apitarragona
Image default
Offers

Dit zijn de voordelen van Omega 3 vetzuren!

Omega 3-vetzuren kennen heel veel gezondheidsvoordelen en zijn daarom erg belangrijk. Ze zijn bijvoorbeeld erg goed voor je lichaam en hersenen. Er is al veel onderzoek gedaan naar de werking van Omega 3-vetzuren en daarom hebben wij een aantal belangrijke voordelen voor jullie op een rijtje gezet!

 

Ontstekingen tegengaan

ontstekingen kunnen erg belangrijk zijn om infecties te bestrijden en schade te repareren. Soms komt het echter voor dat een ontsteking lang aanhoudt ook al is er geen infectie of wond, dit heet een chronische ontsteking. Dat kan komen door ziektes als bijvoorbeeld hartziektes of kanker. Door het gebruik van omega 3-vetzuren zorg je dat er minder moleculen en stoffen worden aangemaakt die zorgen voor die ontstekingen. 

 

Ga angst en depressie tegen

Depressie is wereldwijd één van de meest voorkomende psychische stoornissen. Je kunt het herkennen door futloosheid, donkere gedachtes of lusteloosheid. Ook angststoornissen komen tegenwoordig erg veel voor. Die kun je herkennen aan zenuwachtigheid of constante zorgen maken over iets. Het is gebleken dat mensen die regelmatig omega 3 innemen minder vaak angststoornissen en depressies ervaren. Zelfs mensen die die klachten al wel ervaren kunnen omega 3 nemen om de klachten te verminderen. Sommige soorten van omega 3 kunnen zelfs net zo goed werken als bepaalde antidepressiva. 

 

Verlicht menstruatiepijn

Dit is een groot voordeel voor de vrouwen onder ons. We kennen allemaal wel het nare gevoel van menstruatiepijn in de onderbuik en bij de bekken, vaak trekt dat door naar de rug. Voor sommige vrouwen is de menstruatiepijn zelfs zo erg dat ze er niet door naar school kunnen of kunnen werken. Het is gebleken dat vrouwen die omega 3-vetzuren innemen toch het minst last hebben van deze klachten. Sommige vrouwen verklaren zelfs dat omega 3 beter zijn werk doet dan een ibuprofen!

 

Superfoodies

Over het algemeen krijgen veel mensen te weinig omega 3-vetzuren binnen. Dit komt doordat het voornamelijk in vis zit en in een aantal noten soorten. Zoals je hebt kunnen lezen kent omega 3 dus wel veel voordelen en zou het voor iedereen goed zijn om er net wat meer van binnen te krijgen. Dat is de reden dat veel mensen kiezen voor omega 3 supplementen. Op de website van Superfoodies vind je deze omega 3 capsules. Ook vind je op de website meer informatie over omega drie. Bij vragen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice!

https://superfoodies.nl/