Apitarragona
Image default
Kids

Fietsstickers om je fiets te pimpen

Heeft jouw zoon of dochter net zijn of haar eigen kinderfiets? En is deze nog een beetje kaal? Dan wordt het tijd om deze leuk op te pimpen met gezellige fietsaccessoires. Er is geen land in de wereld waar zoveel leuke fietsaccessoies te koop zijn als in Nederland. Maar ook dan is het soms de kunst om leuke spulletjes voor de fiets te vinden.

Wij hebben een website gevonden waar je als fietsen bezitter helemaal blij van wordt. De site heet Pimpjefiets.nl en hier kun je helemaal losgaan. Ze hebben er werkelijk van alles voor je fiets. Veel handige dingen, maar ook hele nutteloze dingen. Zoals bijvoorbeeld een bloemvaasje voor op je fiets. Hoe nutteloos het dan ook mag zijn, eigenlijk is het stiekem best wel een beetje leuk! Want zeg nou zelf, ken jij iemand met een bloemenvaas op de fiets? Zie dat bedoel ik! Jij gaat de eerste zijn in jouw vriendenkring.

Voor kinderen is Pimpjefiets echt een website om van te dromen. Ze verkopen heerlijk sweety fietstassen speciaal voor kinderfietsjes, van die leuke bloemenslingertjes die je om je stuur heen kunt draaien, lovely fietsbellen in roze voor op de meisjesfiets. Maar ook spiderman fietsbellen voor op de jongensfiets. En wat dacht je van de politiesirene? Die heb je vroeger vast zelf ook op je fiets gehad. Reken maar dat jouw kind die ook wil hoor!

Om je fiets nog even te fine tunen kun je gebruik maken van fietsstickers. Bij Pimpjefiets kun je fietsstickers bestellen die geschikt zijn voor buitengebruik. Je kunt ze dus met een gerust hart op je fiets of scooter plakken. Ze zijn verkrijgbaar met lieveheersbeestjes, met mooie bloemen, met race auto’s en andere leuke figuren. Stem de kleuren of figuren van de stickers af op jouw fiets, of op de accessoires van jouw fiets, zodat je een leuke combi krijgt.

https://www.fiets-stickers.nl/