Apitarragona
Image default
Travel

Geen oud strandhuis, wel een safaritent in Zeeland

Het is grappig hoe de dingen soms lopen. Toen de Nederlandse band Bløf in oktober 2017 een liedje opnam met de Vlaamse Geike Arnaert, merkte men er in eerste instantie niet zo veel van. Het lied “Zoutelande” bleef een tijdje hangen onderin de top-40, tot het aan een opmars begon.

Hoe hoger de plaat in de rankings kwam, hoe drukker het werd in Zeeland. Ondanks het feit dat de band in meerdere interviews aangaf dat het oude strandhuis in Zoutelande niet bestaat, bleven mensen naar het plaatsje in Zeeland komen om dat oude strandhuis in Zoutelande te bezoeken.

 Zelfs de burgemeester, die blij was met de citybranding, trad in de publiciteit om te benadrukken dat “het” strandhuis niet bestaat. Maar, zo zei de burgemeester, gasten zijn zeer welkom. Zoutelande heeft ook zonder dat gammele strandhuis veel te bieden.

Een mooie strandplaats

De romantiek die in het lied wordt bezongen kan echter wel degelijk beleefde worden. Misschien niet in een oud en vervallen strandhuis, maar dan toch wel degelijk in een luxe ingerichte safaritent aan wat ook wel de naam “Zeeuwse Rivièra” draagt..

Safaritent in Zeeland

Het aanbod in Zeeland is divers. Zoutelande is uitermate populair, maar ook elders in Zeeland kun je heel comfortabele safaritenten huren.  Als je denkt dat je moet kiezen tussen het één of het ander, dan heb je niet eerder kennis gemaakt met glamping. Want glamping biedt je het genot van het buitenleven, de luxe van een pension en natuurlijk de nabijheid van het water en de duinen. Met een safaritent heb je in Zeeland een unieke strand-kampeervakantie, waarbij je in alle luxe kunt genieten.

Op Glampings.nl  (glamping = glamorous camping) is een uitgebreid aanbod aan luxe accommodaties te vinden die mooi gelegen zijn en onderdeel zijn van een vakantiepark, soms een gezinspark en soms voor rustzoekers. Hoe verschillend de parken ook zijn, ze hebben één ding gemeen: de tenten zijn superdeluxe en alle parken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Kijk op www.glampings.nl voor een compleet overzicht van de safaritenten in Zeeland.

We zijn blij als je hier bent!

https://glampings.nl/