Apitarragona
Image default
Services

Geestelijke Aandoeningen en Menselijk Gedrag

Alle geestesziekten worden weerspiegeld in het menselijk gedrag omdat ze worden uitgelokt door de dominantie van de wilde kant van het menselijk geweten, dat zeer gewelddadig gedrag heeft, zonder enige gevoeligheid. Wanneer iemand een geestelijke ziekte krijgt, betekent dit dat hij of zij overheerst wordt door zijn of haar primitieve geweten dat geen menselijke eigenschappen heeft, maar kwaadaardig, zelfzuchtig en stiekem is.

De dominantie van de gewetensvijand komt in de meeste gevallen veel voor, omdat het erin slaagt het bewuste veld binnen te dringen wanneer de persoon zijn absurde suggesties aanvaardt, die gecamoufleerd zijn in logische ideeën. Deze ideeën zijn absurd, maar om hun absurditeit te ontdekken moet men ze zorgvuldig onderzoeken, wat betekent dat ze vaak worden gevolgd door het naïeve menselijke geweten van iedereen, aangezien niemand ze analyseert.

Een geestelijke ziekte wordt echter veroorzaakt door de gedeeltelijke vernietiging van de menselijke kant aan het menselijk geweten als gevolg van de voortdurende aanval van het verschrikkelijke anti-geweten. Wanneer iemand gedomineerd wordt door zijn wilde kant, kan hij zich niet gedragen als een mens, ook al doet de gewetensvijand zich in het begin als mens voor. Het is een wild dier dat kan denken en veel vernietiging kan veroorzaken, omdat het schizofreen is. De inhoud van zijn geest is pure gekte.

Deze tragedie is het resultaat van de chaotische ontwikkeling van het menselijk geweten in zijn eerste stadia. We moeten de mogelijkheid van de overheersing van het anti-geweten uitschakelen voordat het erin slaagt de menselijke kant van het geweten te vernietigen en ook om alle geestelijke ziekten te voorkomen en dit gevaarlijke deel om te vormen tot een positief deel van de menselijke kant.

Omdat we weten dat de overheersing van het anti-geweten kan worden waargenomen in het gedrag van een persoon, moeten we aandacht besteden aan alle onthullende signalen van deze overheersing, die dat zijn:

1. Onverschilligheid voor wat slecht is
2. Gebrek aan gevoeligheid
3. Vreemde reacties
4. Afwezigheid van angst voor gevaar
5. Algemene apathie
6. Wreedheid en irritatie
7. Immorele tendensen

Men moet aandacht besteden aan zijn gedrag en een behandeling zoeken als enkelen of alle van de bovengenoemde kenmerken zijn gedrag definiëren, want als het anti-geweten erin slaagt om de menselijke kant van hun geweten volledig te vernietigen, zullen ze niet in staat zijn om het later te herstellen. Je geestelijke gezondheid en je gedrag zijn praktisch hetzelfde, omdat het een afhankelijk is van het ander. Wees heel voorzichtig als je gedrag vreemd is en twijfel er niet aan om naar een psychotherapeut te gaan.

Bezoek onze website voor service Maastricht psychologen

 

https://www.depsycholoog.nl/maastricht/