Apitarragona
Image default
Services

Investeren in vastgoed bij een specialist

Bent u op zoek naar een gemakkelijke, veilige én winstgevende manier om uw geld te investeren? Dan moet u zeker eens overwegen om in vastgoed te beleggen bij Center Parcs Vastgoed. Dankzij hun jarenlange ervaring als dé Europese marktleider op het gebied van lokaal toerisme bent u zeker dat u veilig zit wanneer u ervoor kiest om in hun vastgoed te investeren. Ze werken samen met verschillende gerenommeerde partijen op financieel vlak en genieten van vakkennis op het gebied van vastgoed én toerisme. U weet dus dat u in goede handen bent, wanneer u ervoor kiest om te investeren in vastgoed van deze Europese vastgoedreus. Ontdek hoe hun service eraan toe gaat.

Investeren kan simpel zijn

Investeren in vastgoed kan soms een ingewikkeld proces zijn, het gaat namelijk vaak over veel geld. Indien u uw vastgoed wilt verhuren, moet u bovendien zelf op zoek gaan naar geschikte huurders. Bij Center Parcs Vastgoed is beleggen in vastgoed helemaal niet ingewikkeld. U koopt een huisje of laat een huisje bouwen in een van hun vakantieparken in België, Nederland of elders in Europa, verhuurt dat vervolgens weer aan Center Parcs Vastgoed, waarna zij alles van u overnemen: ze gaan op zoek naar huurders, regelen de afspraken en zorgen ervoor dat uw accommodatie er altijd piekfijn uitziet. U geniet gedurende de volledige termijn van een vast inkomen, ongeacht de bezetting in uw vakantiehuisje. Klinkt investeren op deze manier u als muziek in de oren? Dat is begrijpelijk, makkelijker in vastgoed beleggen kan haast niet!

Maak een afspraak

Wilt u investeren bij Center Parcs Vastgoed? Maak dan meteen een afspraak. Gaat u voor een volledig nieuw project of kiest u voor een bestaand huisje? U kunt het allemaal met hen bespreken. Indien u nog met vragen zit in verband met hun service, kunt u hen steeds contacteren. Hun specialisten staan voor u klaar met het juiste advies.