Apitarragona
Image default
Auto

LEAN: de basis voor flexibele en efficiënte productie.

BMW Group rolt een nieuwe productiestrategie uit voor de toekomst. Die aanpak wordt realiteit in de BMW iFACTORY. Hierin zal de productie in verregaande mate gedigitaliseerd zijn om antwoord te geven op de uitdagingen die de transformatie naar e-mobiliteit met zich meebrengt. “Autoproductie van de toekomst vergt een totaal nieuwe manier van denken. Met de BMW iFACTORY zetten we nieuwe maatstaven voor flexibiliteit, efficiëntie, duurzaamheid en digitalisering”, aldus Milan Nedeljković, die binnen de Raad van Bestuur van BMW AG verantwoordelijk is voor productie.

Flexibiliteit blijft een groot concurrentievoordeel van BMW Group. Niet alleen kunnen meerdere aandrijfvarianten en zelfs verschillende modellen op één productielijn worden geproduceerd, ook kan BMW Group zich snel aanpassen aan de markt. Klanten kunnen zelfs tot zes dagen voor productie nog iets in hun configuratie aanpassen. Met BMW iFACTORY wordt het gehele productieproces gecontroleerd aan de hand van nog meer realtime gegevens over het productieproces, voor meer nauwkeurigheid, transparantie, kwaliteit en maximale reactiesnelheid.

GREEN: duurzaamheid in de gehele waardeketen.
Bij BMW iFACTORY staat duurzaamheid meer dan ooit centraal. Met de nieuwe fabriek in Debrecen, Hongarije, begint BMW Group duidelijk aan een nieuw tijdperk. Het wordt de eerste autofabriek ter wereld waarbij in het geheel geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Een aanzienlijk deel van de benodigde energie wordt op eigen terrein opgewekt en voor de rest wordt gebruikgemaakt van andere honderd procent hernieuwbare bronnen, zo veel mogelijk uit de regio. Alle fabrieken van BMW Group wereldwijd maken al gebruik van uitsluitend groene stroom. De fabriek in Leipzig ontwikkelt zich daarnaast tot waterstofcompetentiecentrum. De combinatie van zelf stroom opwekken en eigen energieopslag maakt de BMW fabrieken steeds onafhankelijker van externe energieleveranciers en andere invloeden van buitenaf.

Premium Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire premium merken om te leasen:

Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn om te kopen. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe, ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Leaseauto.nl heeft van alle merken verschillende scherp geprijsde modellen in de aanbieding om te privé te leasen.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer een werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat een Private Lease overeenkomst als privé persoon wordt afgesloten en deze privé persoon zelf de leasekosten gaat betalen, is er dus geen sprake van bijtelling.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.