Apitarragona
Image default
Management

Most profitable side businesses

 

Meest winstgevende nevenactiviteiten

 

Detailhandel Ideeën

Niche Sportartikelen

Hoe vaak is je niet verteld dat je je passie moet vinden en het winstgevend moet maken? Dit is waar u het kunt toepassen.

 

Er zijn veel mensen die een bepaalde sport willen beoefenen, maar de uitrusting is niet toegankelijk. Als je kennis hebt van een bepaalde nichesport, kun je de uitrusting zelf verkopen.

 

Dit kan gelden voor meer populaire sportartikelen zoals golfclubs, honkbalknuppels en -ballen, basketbalrackets, surfplanken, of stand up paddle boards. 

 

U kunt zich ook richten op sporten die niet tegemoet komen aan de mainstream menigte, waarvan u misschien nog niet eens gehoord heeft, zoals:

 

Octopush

Rallycross

Shinty

Glibberige trappen

Onderwater hockey

Schaakboksen

Fiets polo

Korfbal

Kledingboetiek & Garageverkoop

Heb je een oog voor mode? Je kunt je voorraad rechtstreeks bij kledingmakers/drukkerijen inkopen of in bulk inkopen bij Divisoria en een boetiek opzetten om je producten in onder te brengen.

 

Als jij en je familie een grote hoeveelheid gebruikte, maar niet gebruikte spullen hebben, kun je een garageverkoop houden en winst maken met je tweedehands spullen.

 

Kopen en verkopen

Een belangrijke bedrijfsstrategie. Het kopen en verkopen van spullen is een eeuwenoud businessmodel dat bijna elk denkbaar item omvat.

 

Van gadgets, kleding, voedsel, onroerend goed, commerciële ruimte, en anderen – de vaardigheid om goedkoop in te kopen en met winst te verkopen is waar het bij de meeste bedrijven om draait.

 

Consignatie

Vergelijkbaar met kopen en verkopen, maar met één belangrijk verschil: u treedt op als de agent voor de verkoop van de goederen door de eigenaar.

 

Een bakkerij, bijvoorbeeld, kan haar goederen voor consignatie aanbieden tegen een lagere prijs (meestal met een minimum bulk hoeveelheid). Consignatarissen kunnen dan de gebakken lekkernijen verkopen met een markup of verdienen aan commissie.

 

E-Loading Business

Zelfs met de komst van online communicatie platforms, sms-en en bellen is nog steeds een essentieel onderdeel van de Filippino’s dagelijks leven. U kunt een aanvraag indienen voor een e-laad bedrijf en verdienen aan een verhoging van elke transactie.

 

U kunt ook uitbreiden naar de verkoop van verschillende producten zoals RFID herladen (voor EasyTrip en Autosweep).

 

Verkoop van planten

Planten zorgen er niet alleen voor dat ruimtes er goed uitzien, ze leveren ook een positieve bijdrage aan de lucht om ons heen. Als je gepassioneerd bent door planten, kun je je eigen planten kweken of ze goedkoop inkopen en ze vervolgens op mooie vazen zetten en met winst verkopen.

 

Kleinhandelaar in lokale producten

Verdienen en tegelijkertijd je gemeenschap steunen is een nobele daad. Je kunt bijvoorbeeld versgemalen kapeng barako kopen van koffieboeren, die het dan opnieuw verpakken en in de metro verkopen. Het is een win-win situatie voor beide partijen.

 

Online kledingwinkel

E-commerce sites zoals Shopify stelt particulieren in staat om eenvoudig een online kledingwinkel op te zetten met minimale rompslomp.

 

Sari-Sari Winkel

De klassieke Filipijnse “gemakswinkel” is nog steeds springlevend door de jaren heen. In tegenstelling tot westerse landen, hebben we de neiging om dingen te kopen per stuk of detailhandel als gevolg van economische redenen en gemak-of-toegang.

 

Ukay Ukay

Kringloopwinkels of “Ukay-ukay” zijn populair vanwege de supergoedkope prijzen van de koopwaar.

 

Baguio en Bambang, bijvoorbeeld, zijn bekende centra voor kringloopwinkels en wederverkopers stromen hier samen voor items om inventaris te kopen om in de metro te verkopen.

 

En volgens iMoney PH variëren de dagelijkse winsten van kringloopwinkels van P1.000 – P10.000 per dag4 (en kunnen ze in het hoogseizoen, december en januari, oplopen tot P15.000 per dag).

 

Handel in verzamelobjecten

De handel in verzamelobjecten is afhankelijk van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die op zoek zijn naar het ruilen, kopen of verkopen van verschillende items, variërend van actiefiguren tot ruilkaarten.

 

Als u een verzamelaar bent, kunt u uw uitgebreide kennis van uw item gebruiken en op zoek gaan naar deals waar u van kunt profiteren.

 

Kaarsenmakerij

Kaars producten hebben gevonden een niche markt in de vorm van kuuroorden en andere ontspanningsruimtes. Het is vooral sterk tijdens Halloween / Allerheiligen periode. U kunt beginnen met te leren hoe je ze zelf te maken of koopwaar in bulk voor de wederverkoop.

 

Tweedehands boeken verkopen

De verkoop van tweedehands boeken is een leuke manier om bij te verdienen. U kunt een eenmalige “garageverkoop” van uw persoonlijke collectie houden of een echte handelaar of inkoper van gebruikte boeken worden om door te verkopen.

 

Verkoop zelfgemaakte producten

Krijgt uw Embotido altijd de duimen omhoog van familieleden tijdens reünies? Waarom deelt u het geschenk van uw heerlijke creatie niet door ze te verkopen?

 

Begin klein door ze aan je buren en kantoorgenoten te verkopen. Om uw bereik te vergroten, kunt u deelnemen aan beurzen of voedselbazaars. Merk op dat dit geldt voor alle zelfgemaakte producten en niet strikt altijd over voedsel.

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/19-taxi-verkopen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/