Apitarragona
Image default
Beauty and Personal Care

Oogschaduw die het beste bij je past

Iedereen heeft verschillende kleuren ogen. Dit gaat ook gepaard met de oogschaduw die hier het beste bij past. Het is namelijk niet zo dat iedereen elke kleur oogschaduw even goed kan hebben.

Net als dat niet iedereen een zalm-roze blousje op de juiste manier kan dragen. Daarom zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kan houden als je voor een nieuwe oogschaduw gaat shoppen.

Blauwe ogen

Met blauwe ogen zit je goed met nude, lichtbruine of reebruine oogschaduw. Op deze manier komen je ogen het beste uit en krijg je een natuurlijk effect van je make-up.

De reden waarom je voor deze kleur moet kiezen, is omdat oranje het tegenovergestelde is van blauw. Dit betekent dat een oogschaduw met een oranje ondertoon het beste bij je past.

Bruine ogen

Bruine ogen zien er heel anders uit dan blauwe ogen, maar toch komen ze redelijk overeen met de keuze van een oogschaduw. Het beste kun je namelijk kiezen voor een nude, licht- of donkerbruine oogschaduw.

Door deze kleuren te kiezen, matchen je ogen en je oogschaduw mooi met elkaar. Voor een echte opvallende kleur kun je het beste kiezen voor een groene of blauwe oogschaduw.

Lichtbruine ogen

Bij lichtbruine ogen denk je al vaak aan de kleur van hazelnoten. De beste kleuren oogschaduw die hierbij passen zijn paars bruin, oker en brons. De kleuren matchen perfect met de kleur van je ogen en geven je dan ook de uitstraling waar je op hoopte.

Conclusie: koop steeds de juiste oogschaduw die past bij het kleur van je ogen. Oogschaduw vindt je o.a bij de #1 online make up shop van België – PrettyMe.be.