Apitarragona
Image default
Auto

Peugeot 208

De Peugeot 208 is een populaire compacte hatchback die in 2012 voor het eerst werd geïntroduceerd. Het model is sindsdien regelmatig vernieuwd en verbeterd. De nieuwste generatie Peugeot 208 is verkrijgbaar als benzine- en elektrische auto en biedt geavanceerde technologieën en een stijlvol design.

Design

De Peugeot 208 heeft een sportief en modern design dat in lijn ligt met de laatste designtrends van Peugeot. Het model heeft een opvallende voorzijde met een grote grille en scherpe koplampen. De carrosserie is gestroomlijnd en heeft scherpe lijnen en vlakken. Aan de achterzijde zijn de karakteristieke Peugeot-lichten geïntegreerd in de achterklep.

Interieur

Het interieur van de Peugeot 208 is stijlvol en modern ontworpen. Het dashboard is voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een groot touchscreen waarop de meeste functies van de auto bediend kunnen worden. Het touchscreen heeft een intuïtieve interface en biedt onder andere toegang tot de navigatie, audio en klimaatregeling. Het interieur biedt voldoende ruimte voor vier volwassenen en hun bagage.

Motoren

De Peugeot 208 is verkrijgbaar met een benzine- of elektrische motor. De benzineversies hebben een vermogen variërend van 75 pk tot 155 pk, terwijl de elektrische variant een vermogen heeft van 136 pk. De elektrische variant heeft een actieradius van ongeveer 340 kilometer (WLTP), waarmee hij geschikt is voor dagelijks gebruik en langere ritten.

De Peugeot 208 is voorzien van geavanceerde technologieën, zoals adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en verkeersbordherkenning. Ook is de auto uitgerust met de Peugeot Drive Assist, een systeem dat de bestuurder helpt bij het rijden in files en bij het parkeren. De Peugeot 208 is een van de weinige auto’s in zijn klasse die dit soort geavanceerde technologieën aanbiedt.

Veiligheid

De Peugeot 208 is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Zo heeft de auto een systeem dat de afstand tot de voorligger bewaakt en automatisch afstand houdt. Ook is de auto uitgerust met een systeem dat waarschuwt bij het overschrijden van de rijstrook en een systeem dat verkeersborden herkent en weergeeft op het dashboard.

Private lease

De Peugeot 208 is ook beschikbaar voor private lease. Dit houdt in dat u als particulier een Peugeot 208 huurt voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. U hoeft alleen nog zelf te betalen voor brandstof en eventuele bekeuringen. Aan het einde van het contract levert u de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Conclusie

De Peugeot 208 is een moderne en sportieve auto die geschikt is voor dagelijks gebruik

Peugeot is een Franse autofabrikant die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen, geavanceerde technologie en uitstekende rijeigenschappen. Het bedrijf biedt een breed scala aan auto’s, waaronder de Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 308 en Peugeot 3008, die allemaal beschikbaar zijn voor peugeot private lease. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van elk model en wat u kunt verwachten als u kiest voor private lease.

Peugeot 208

De Private Lease Peugeot 208 is een compacte hatchback met een opvallend design en uitstekende rijeigenschappen. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren en zelfs een elektrische aandrijving. Als u kiest voor private lease, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Active, Allure en GT-Line.

De Active-uitvoering is goed uitgerust met onder andere airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. De Allure-uitvoering voegt daar onder andere een touchscreen display, parkeersensoren en een achteruitrijcamera aan toe. De GT-Line-uitvoering biedt nog meer luxe en sportiviteit, met onder andere sportstoelen, LED-verlichting en 17-inch lichtmetalen velgen.

Peugeot 2008

De Private Leas Peugeot 2008 is een compacte SUV met een stoer design en uitstekende rijeigenschappen. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren en zelfs een elektrische aandrijving. Als u kiest voor private lease, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Active, Allure en GT-Line.

De Active-uitvoering is goed uitgerust met onder andere airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. De Allure-uitvoering voegt daar onder andere een touchscreen display, parkeersensoren en een achteruitrijcamera aan toe. De GT-Line-uitvoering biedt nog meer luxe en sportiviteit, met onder andere sportstoelen, LED-verlichting en 18-inch lichtmetalen velgen.

Peugeot 308

De Private Lease Peugeot 308 is een compacte hatchback met een modern design en uitstekende rijeigenschappen. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren en zelfs een elektrische aandrijving. Als u kiest voor private lease, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Active, Allure en GT-Line.

De Active-uitvoering is goed uitgerust met onder andere airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. De Allure-uitvoering voegt daar onder andere een touchscreen display, parkeersensoren en een achteruitrijcamera aan toe. De GT-Line-uitvoering biedt nog meer luxe en sportiviteit, met onder andere sportstoelen, LED-verlichting en 18-inch lichtmetalen velgen.

Peugeot 3008

De Private Lease Peugeot 3008 is een ruime en luxe SUV met een opvallend design en geavanceerde technologieën. De auto is verkrijgbaar als benzine-, diesel- en plug-in hybridevariant. De benzineversies hebben een vermogen variërend van 130 pk tot 180 pk, terwijl de dieselversies een vermogen hebben van 130 pk tot 177 pk. De plug-in hybridevariant heeft een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van ongeveer 60 km.