Apitarragona
Image default
Architecture

Toe aan nieuwe raambekleding? 3 redenen om te kiezen voor jaloezieën

Ben je toe aan nieuwe bekleding voor je ramen? Lees dan even onderstaande blog want hierin geven wij jou drie redenen om te kiezen voor jaloezieën als raambekleding. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je toe bent aan nieuwe raambekleding. Bijvoorbeeld wanneer je net bent verhuisd of wanneer die oude gordijnen uit grootmoeders tijd nu toch echt wel een beetje van ellende uit elkaar beginnen te vallen. Wat de reden ook is, jaloezieën (onder andere te koop in de webshop van RaamDecoratieDeal) zijn altijd een goede keuze. Waarom? Dat lees je hieronder. Lees dus snel even verder!

 

Je kunt beschut en privé zitten

 

Tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende soorten raambekleding, van vitrages en overgordijnen tot jaloezieën en rolgordijnen. Zo is er voor ieder wat wils. Wil je graag beschut en privé kunnen zitten? Zowel overdag als ’s avonds wanneer je de lampen aan hebt? Kies dan voor een soort raambekleding die de ramen goed afsluit en die óók de inkijk belemmerd wanneer jij ’s avonds de lampen aan hebt. Jaloezieën zijn dan een mooie uitvinding. Ze zijn te koop in verschillende afmetingen en kunnen vlak voor de ramen worden geplaatst.

 

Meer of juist minder zonlicht? Jij bepaalt!

 

Met jaloezieën bepaal je helemaal zelf hoeveel zonlicht je in jouw kamer wilt hebben binnenvallen. Wil je wat minder licht? Bijvoorbeeld omdat het schittert op je computerscherm? Dan draai je de jaloezieën net een tikkeltje meer dicht. Wil je juist meer lichtinval? Dan draai je de jaloezieën verder open of trek je ze helemaal op. ’s Avonds is het aan te raden om de jaloezieën helemaal te laten zakken en dicht te draaien zodat je van een optimale privacy geniet. Met andere soorten raambekleding zoals overgordijnen bijvoorbeeld heb je die opties niet en ben je beperkter.

 

Jaloezieën hebben een strakke en moderne uitstraling

 

Van alle soorten raambekleding hebben jaloezieën toch wel de strakste en modernste uitstraling. Ideaal dus wanneer je jouw woning hebt ingericht met een moderne interieurstijl. Door te kiezen voor oubollige bloementjes gordijnen naast hippe, strakke en eigentijdse lampen en andere meubels en decoraties, doe je afbreuk aan het geheel. En dat is natuurlijk zonde!

 

https://raamdecoratiedeal.com/