Apitarragona
Image default
Art

Whiteboardfolie gebruiken voor je whiteboard wand

Wil je zelf een whiteboard wandbord maken? Gebruik dan het Whiteboardfolie van Aslan. Aslan, daar heb je als leek misschien nog nooit van gehoord. Maar in het wereldje van Plakfolie is Aslan een zeer bekende naam. Een bedrijf uit Duitsland die ontzettend goed folie fabricieerd en dat is niet het enige: Nog belangrijker wellicht is het feit dat het folie van Aslan ontzettend goed plakt. Doordat het zo gemakkelijk en goed plakt en doordat het folie dik en stevig is, maakt dit het makkelijk om het whiteboardfolie aan te brengen.

Het aanbrengen van whiteboardfolie kan overal binnenshuis. Een eis is wel dat de ondergrond glad is. Dus het is niet zo dat je dit zo even aanbrengt op een onbehandelde betonnen muur. Maar op gladde objecten zoals deuren, kastdeurtjes glad behangen muren en voorbehandelde muren blijft het folie goed plakken.

Waarom whiteboardfolie

De reden waarom veel mensen voor een whiteboardfolie in huis kiezen is dat men steeds drukker wordt en men ergens een soort van memobord/agenda wilt hebben. Een groot whiteboard in huis valt lekker op, afspraken worden zo minder snel vergeten en als je een beetje een groot whiteboard bord maakt, dan kunnen alle familieleden ervan mee profiteren.

Afhankelijk van de grote kun je van je whiteboardfolie op de muur een soort weekagenda of week planner maken. Met behulp van plakcijfers kun je dan de dagen 1 t/m 7 noteren en daarachter je afspraken opschrijven. Het fijne van een whiteboard is dat je alles wat je erop geschreven hebt, ook eenvoudig weer kunt uitwissen. Dat maakt zo’n bord nog eens extra milieuvriendelijk ook! Er hoeft immers nooit papier weggegooid te worden. Voor degelijk whiteboardfolie verwijzen we je naar Plakfoliewebshop.